VEVOR 10960

VEVOR 10960

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További VEVOR termékek: VEVOR Pizzasütő

Zilan 7870 Pizzasütő 12 799 Ft-tól Zilan 7870 G3Ferrari G10032 Pizzasütő 49 880 Ft-tól G3Ferrari G10032 Bestron APZ400 Pizzasütő 27 490 Ft-tól Bestron APZ400 DOMO My Express (DO9177PZ) Pizzasütő 255 Ft-tól DOMO My Express (DO9177PZ)
Termékleírás
Időzítő Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A hordozható pizzasütő lehetővé teszi az ízletes pizzák gyors és egyszerű sütését helytől függetlenül. - PRÉMIUM ANYAG ÉS NYITÓ KIALAKÍTÁS - Kültéri pizzasütőnk tartós rozsdamentes acélból készült, fekete festett bevonattal, amely nem rozsdásodik, és hosszútávú használatra és tartósságra tervezték. - KEREKÍTETT CORDIERIT KŐ HŐÁLLÓSÁGGAL - A kerek cordierit kerámia kő képes elnyelni a tésztában lévő gőzt és elősegíti a tökéletes kéreg kialakulását, hogy a belseje lágy, a külseje pedig ropogós legyen. - PONTOS HŐMÉRŐ AZ ÍZLETES EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN - A kemping pizzasütő felső részén hőmérsékletmérő van elhelyezve. - KAPCSOS KIVITEL a könnyű szállításhoz- A grill pizzasütő mindkét oldalán lévő fogantyúk kényelmesen hordozhatók és szállíthatók a szabadtéri kirándulásokhoz. A teljes méret 16,5 x 14,6 x 7,5", kicsi és kompakt, alkalmas kempingezéshez, kerti vagy akár tengerparti partikhoz. - PROFESSZIONÁLIS PIZZA TARTOZÉKOK - Az alap sütő mellett egy profi pizzakészletet is mellékelünk, amely tartalmaz egy pizzakövet, tisztító ecsetet, pizzalapátot és pizzavágót. Próbálja ki az összes kedvenc receptjét: süssön kenyeret, csirkét, garnélát, kekszet vagy pitét. Specifikáció Szín: Fekete Anyag: acél és kordierit kő Hőmérséklet tartomány: 24-232 ℃ Méretek: 42 x 37 x 19 cm Kő átmérője: 12" / 30,5 cm Tömeg: 6,5 kg   A hordozható pizzasütő az ideális választás azok számára, akik imádják a frissen sült pizzát, és szeretnék azt bárhol elkészíteni. A pizzasütő mérete 30cm, így a legtöbb kisméretű pizzát könnyedén elkészítheted vele. A pizzasütő kiváló minőségű kordierit pizza kővel rendelkezik, amely kiváló hőtároló képességgel bír, és a legjobb minőségű pizzát készíti. A pizzád rövid idő alatt elkészül, a tészta ropogós lesz, és az összes íz kiválóan összekeveredik. A pizzasütő tüzelőanyaga faszén vagy fa pellet lehet, amelynek köszönhetően a pizzád elkészítése során egyedi ízvilágot érhetsz el. A termék méretei és tömege miatt könnyedén szállítható bárhová. A pizzasütő tervezése az egyszerű használatra fókuszál, és kiválóan alkalmas utazáshoz, kempingezéshez, baráti összejövetelekhez vagy otthoni használatra egyaránt. A pizzasütő gyorsan és hatékonyan melegszik fel, így nincs szükség hosszú előkészületekre. A hordozható pizzasütő segítségével egyszerűen elkészítheted a kedvenc pizzáidat otthon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.