Ajánlataink a termékre

 

VEVOR Kemence, hordozható pizzasütő - 30, 5cm - gázfűtésű (10969)

160 655 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 160 655 Ft

További termékek a kategóriából

További VEVOR termékek: VEVOR Pizzasütő

Zilan 7870 Pizzasütő 12 799 Ft-tól Zilan 7870 G3Ferrari G10032 Pizzasütő 49 889 Ft-tól G3Ferrari G10032 Bestron APZ400 Pizzasütő 27 490 Ft-tól Bestron APZ400 DOMO My Express (DO9177PZ) Pizzasütő 18 899 Ft-tól DOMO My Express (DO9177PZ)
Termékleírás
Időzítő Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A hordozható pizzasütő lehetővé teszi az ízletes pizzák gyors és egyszerű sütését helytől függetlenül. - Hatékony és egyenletes fűtés: akár 10-15 perc alatt elkészülhet a kívánt étel. A 300°C (572°F) hőmérsékletű sütőben percek alatt finom pizzát, valamint steaket, csirkeszárnyat, halat, hamburgert, lazacot, zöldségételeket stb. lehet sütni. - Kompakt és hordozható kialakítás: A tartós és könnyű pizzasütő összecsukható lábakkal rendelkezik, és szerszámok nélkül is könnyen összeszerelhető. A könnyű tárolás érdekében gyorsan szétszerelhető és fedelébe helyezhető. Tömege mindössze 11 kg, így ideális szabadtéri főzési tevékenységekhez. - Könnyen használható és tisztítható: A szabadban való főzés még soha nem volt ilyen egyszerű: Telepítse a 22"-os propán gázforráshoz, tekerje el a gombot és indulhat a sütés. A tisztításhoz nem kell szétszedni, csak törölje le a készülék külsejét egy törlőkendővel vagy ronggyal. - Kiváló minőségű rozsdamentes acél: A kültéri pizzasütő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a masszív és kompakt konstrukció mindenféle étel elkészítésére alkalmas, a külső héj pedig a legjobb hőtartást biztosítja, így Ön méginkább élvezheti az ételek ízvilágát. - A pizzasütő mellé, 12"-os cordierit pizzakövet, pizzavágót, táskát és a termékfotón látható egyéb eszközöket is mellékeljük. Specifikáció Anyag: rozsdamentes acél és kordierit kő Hőmérséklet tartomány: 0-300 ℃ Méretek: 644.6 x 400 x 311 mm Kő átmérője: 12"x 12" / 30,5 cm x 30,5 cm Tömeg: 11 kg   A hordozható pizzasütő az ideális választás azok számára, akik imádják a frissen sült pizzát, és szeretnék azt bárhol elkészíteni. A pizzasütő mérete 30cm, így a legtöbb kisméretű pizzát könnyedén elkészítheted vele. A pizzasütő kiváló minőségű kordierit pizza kővel rendelkezik, amely kiváló hőtároló képességgel bír, és a legjobb minőségű pizzát készíti. A pizzád rövid idő alatt elkészül, a tészta ropogós lesz, és az összes íz kiválóan összekeveredik. A pizzasütő tüzelőanyaga faszén vagy fa pellet lehet, amelynek köszönhetően a pizzád elkészítése során egyedi ízvilágot érhetsz el. A termék méretei és tömege miatt könnyedén szállítható bárhová. A pizzasütő tervezése az egyszerű használatra fókuszál, és kiválóan alkalmas utazáshoz, kempingezéshez, baráti összejövetelekhez vagy otthoni használatra egyaránt. A pizzasütő gyorsan és hatékonyan melegszik fel, így nincs szükség hosszú előkészületekre. A hordozható pizzasütő segítségével egyszerűen elkészítheted a kedvenc pizzáidat otthon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.